O meni

Maruša Trdin

Diplomantka psihosocialna pomoči, edukantka psihodinamske psihoterapije

Moje poslanstvo

Sem Maruša Trdin, diplomantka psihosocialna pomoči in edukantka psihodinamske psihoterapije. V življenju sem imela to milost, da sem kmalu začutila, kaj je moje dušno poslanstvo. Verjamem, da se vsak izmed nas rodi z edinstvenim potencialom, ki je brezmejen.

S svojim delom, vam nudim varen prostor za osebno rast in vas spremljam na vaši poti. Zaradi raznovrstnih dogodkov in izkušenj v življenju, lahko namreč naše zaupanje vase upade, naša “krila” se poškodujejo. Ne zaupamo več v svoje sposobnosti. Na tej točki nastopi moje delo. Biti opora ob spoznavanju vaših kril. Zakaj jim ne zaupate, jih ne razprete? Zakaj ne poletite, se osvobodite? 


Moje izkušnje

Na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici sem diplomirala na področju izgorelosti in pridobila naziv “diplomantka psihosocialne pomoči”. V sklopu študija sem pridobila znanje iz kognitivno vedenjske psihoterapije, ki ga pri delu uporabljam za akutno reševanje težav. 

Za menoj je preko 1000 ur prakse iz psihosocialnega sektorja. Trenutno sem edukantka na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo v Ljubljani, ki je akreditirana izobraževalna ustanova za psihoanalitično usmerjeno psihoterapijo s strani ECPP, kjer spoznavam vlogo telesa pri osebnostnih spremembah. Pri svojem delu sem vključena v redno supervizijsko prakso pri magistrici psihoterapevtske znanosti Martini Vajs.

Preko 350 ur osebne izkušnje iz psihodinamske psihoterapije je prispevalo k moji lastni osebni rasti. Omogočilo mi je še globlje razumevanje in empatijo pri delu s klienti. Aktivno sem sodelovala v programu DrogArt, ki ozavešča o uporabi drog v slovenskem prostoru ter v varnem zavetju Palčica, kjer sem pridobila izkušnje z delom z otroci, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij. V društvu Lunina Vila in zavodu Neva sem delala z otroci na psihosocialnem področju. Raznolike izkušnje z različnimi starostnimi skupinami so me še dodatno obogatile. Trenutno sem kot zunanja strokovna sodelavka vključena v društvo za urejeno življenje Abstinent, v katerem vodim delavnice za otroke in mladostnike, ki prihajajo iz alkoholičnih družin.  Od leta 2022 nudim individualno psihosocialno pomoč posameznikom pod imenom “Krila življenja”.

Moje izkušnje

Na Fakulteti za uporabne družbene študije v Novi Gorici sem diplomirala na področju izgorelosti in pridobila naziv “diplomantka psihosocialne pomoči”. V sklopu študija sem pridobila znanje iz kognitivno vedenjske psihoterapije, ki ga pri delu uporabljam za akutno reševanje težav. 

Za menoj je preko 1000 ur prakse iz psihosocialnega sektorja. Trenutno sem edukantka na Inštitutu za psihodinamsko psihoterapijo v Ljubljani, ki je akreditirana izobraževalna ustanova za psihoanalitično usmerjeno psihoterapijo s strani ECPP, kjer spoznavam vlogo telesa pri osebnostnih spremembah. 

Preko 350 ur osebne izkušnje iz psihodinamske psihoterapije je prispevalo k moji lastni osebni rasti. Omogočilo mi je še globlje razumevanje in empatijo pri delu s klienti. Aktivno sem sodelovala v programu DrogArt, ki ozavešča o uporabi drog v slovenskem prostoru ter v varnem zavetju Palčica, kjer sem pridobila izkušnje z delom z otroci, ki prihajajo iz socialno ogroženih okolij. V društvu Lunina Vila in zavodu Neva sem delala z otroci na psihosocialnem področju. Raznolike izkušnje z različnimi starostnimi skupinami so me še dodatno obogatile. Od leta 2022 nudim individualno psihosocialno pomoč posameznikom pod imenom “Krila življenja”.

Maruša

Svetovalni pogovor

Nudim vam razbremenitev v čustveno napornih obdobjih, zaupen pogovor ter varen prostor, da boste lažje (ponovno) našli sami sebe! Moj pristop temelji na toplini, empatiji in posluhu za sočloveka. 

Lokacija srečanj

Cesta dveh cesarjev 393

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
10.00 - 19.00

Stik z menoj

040 577 228
marusa@krilazivljenja.si