Pogosta vprašanja

Ali sem primeren za svetovanje?

Za svetovalni proces je primeren vsak, ki čuti, da si v življenju želi spremembe, ima potrebo po spoznavanju sebe in svojega notranjega sveta.

Kako se naročim na srečanje?

Na srečanje se lahko naročite preko obrazca na spletni strani, preko e-maila ali me pokličete po telefonu in skupaj bomo našli termin, ki vam ustreza.

Kako poteka prvo srečanje?

Prvo srečanje je sproščen pogovor o vašem življenju, vzroku za iskanje pomoči, morebitnih dilemah in ciljih, ki jih tekom procesa želite uresničiti.

Kako poteka proces dela?

Srečanja so kontinuirana, vnaprej se dogovorimo za termin, ki je enak vsak teden. Na ta način omogočimo najbolj optimalen napredek v procesu. 

Ali so podatki znotraj obravnave zaupni?

Pri svojem delu sledim Kodeksu etike v psihosocialnem svetovanju Slovenije. Ob vzpostavitvi varnega odnosa s klientom strogo spoštujem načelo poklicne skrivnosti in varujem osebne podatke.

Kje se nahajajo prostori za svetovanje?

Prostor se nahaja v poslovni stavbi Vič. Prostori so prijetno, novo opremljeni in vas podprejo, da se lažje umirite in vam je v času svetovanja udobno.

Kako je s plačilom?

Pred uvodnim srečanjem na vaš e-mail dobite predračun, ki ga je potrebno poravnati pred prvim srečanjem. Nadaljnje račune dobite preko e-pošte v začetku meseca, poravnati jih je možno preko spletne banke ali UPN obrazca.

Kdaj se zaključi sodelovanje med svetovalcem in klientom?

Obdobje svetovanj se zaključi, ko klient začuti, da je pripravljen na zaključek odnosa.

Brezplačni spoznavni
video klic

Nudim vam razbremenitev v čustveno napornih obdobjih, zaupen pogovor ter varen prostor, da boste lažje (ponovno) našli sami sebe! Moj pristop temelji na toplini, empatiji in posluhu za sočloveka. 

Lokacija - Zoom

Ker se zavedam, kako pomembno vlogo igra, da se v svetovalnem odnosu “začutimo”, vse, ki se še odločate za prvi obisk vabim, da se pogovorimo na kratkem 15-minutnem spoznavnem video klicu. V obrazcu desno lahko vpišete svoj termin in preko elektronske pošte boste prejeli potrditev termina in povezavo do Zoom-a.

Delovni čas

Ponedeljek - Petek
10.00 - 19.00